blog & galerij

Ik ben Evy. En ik ben nog veel meer. Ik ben veertiger, vrouw, mama, leerkracht, gezinstherapeut, vriendin van, dochter van, boekenlezer, zonneklopper, eigenzinnig, aap normaal... en jawel, hoogsensitief.

Een goed gevuld atelier vandaag, heerlijk! Het gonsde van de creatieve bedrijvigheid. Gooi daar bovenop nog wat kinderlijk gelach en gekwebbel en je hebt jezelf een heel fijne middag. Ik geniet ervan! Elke keer opnieuw sta ik paf van het talent dat jonge kinderen hebben. Hun durf om te creëren en te experimenteren vind ik fantastisch! Ik herinner...

Je vond al aapjes, zeehondjes en schaapjes in onze winkelrekken. Razendpopulair zijn ze, deze diepe drukknuffels van Warmies. Daarom hebben we nieuwe diertjes toegevoegd aan het assortiment! Een zachte sneeuwuil en een deugenieterig vosje zorgen er voortaan mee voor dat jij je helemaal ontspannen voelt.

Je kent het wel: het is bedtijd en plots begint je kind te praten over diens dag. Of, precies op dat moment wil ie weten hoe de aarde is ontstaan of hoe jij en papa elkaar hebben leren kennen. Tandenpoetsen duurt twee keer zo lang, darmen spelen plots op of er liggen stofpropjes op de grond die je engeltje graag...

Sensory play omvat speelactiviteiten waarbij kinderen hun zintuigen gebruiken. Tast, zicht, gehoor, geur en smaak worden gestimuleerd tijdens deze speelvorm.